Prodaja Вила, Busteni, Prahova, Romunija, Alexandru Ioan Cuza

Prodaja - Cod. 37345

  • Tipologija: Вила
  • Oblast: 440 m²
  • Sobe: 8
  • Sprat: 3

алпска породична вила у Аустрији у Замори / Бустени, Прахова долина (130 к од Букурешта), најпознатија планинска долина у Румунији. 440 м2 на 500 м2 земљишта. Изграђен 1997. године и реновиран у 2016. години, 6 спаваћих соба, 3 купатила и сауна, камена и укусна дрвена екстеријера, с прекрасним погледом на цијели Бучегов планински опсег. Веома близу најљепших румунских двораца, укључујући и Дракулов дворац.

Имовина има улазе на 2 улице и 3 одвојена улаза. Чврста унутрашњост степеништа и пода, камин, гријање на плин, нови бојлер, тераса, газебо великог величине и 3 балкона. Нови велики Саламандер двоструки прозори. Зрели врт са евергреенс, воћем и цвијећем. Гаража за 2 аутомобила.


А. Приземље - 130 м2, наткривени улаз, соба за рекреацију, опремљена кухиња, трпезарија с прекрасним погледом у врту, са прозором од 10 м2, магацинима, пумпном салом, ВЦ-ом, сауном и новом купаоницом.
Грејање на плин, челични радијатори, нови котао Ферроли 67КВ.

Б. 1. кат - 100 м2, 3 спаваће собе, главна спаваћа соба са алцове са прозорима од 8 м2, други улаз кроз терасу стаклена врата, дневна соба са камином на плин, 1 купатило са великом кадом, стаклена врата од масивног дрвета, подови од пуног дрвета.

Ц. 2. кат - 80 м2, 3 спаваће собе - свака са балконом. Главне спаваће собе имају прозоре од пода до стропа са погледом на планине. Купатило са туш кабином.

Д. поткровље - 50 м2, завршено у дрвету, са магацинским простором.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB